Onze merken

Sinds de oprichting in 1958 maakt éminence gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Ze geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten. De producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve, cosmetische chemicaliën. 

Ze blijven verse en met de hand geplukte ingrediënten gebruiken voor de totstandkoming van de producten, die zowel krachtig genezende als verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met zuiver water, dat afkomstig is uit een thermaal warmwaterbron met mineralen en sporenelementen die je nergens anders op aarde vindt.

Éminence en de helende krachten van de natuur

De producten zijn handgemaakt zonder hydrogenering en verhittingsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. De vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke omgeving en bieden optimale resultaten, aangezien echte zaden, pulp en schillen zorgen voor regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren. 

Éminence Organics is door de non-profit B Lab® gecertificeerd (= B Corp) om te voldoen aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. 

Ze zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Ze zijn er trots op zonne- en windenergie te kunnen gebruiken bij het maken van hun producten en ze planten een boom voor elk verkocht product.

 

Meer weten? Vraag gerust of surf naar https://eminenceorganics.nl/

Het Verhaal

Dit verhaal begint met twee collega’s aan het begin van het millennium. De hoofdrolspelers, Isabel en Begoña, ontmoetten elkaar tijdens hun werk bij een prestigieus cosmeticabedrijf, Isabel als technisch directeur en Begoña als hoofd trainingen. Hun visie op innovatie was direct en samen introduceerden ze een geheel nieuwe dimensie in hoe de huid te behandelen, wat hen ertoe bracht veel concepten en producten van grote waarde te ontwikkelen.

Na jaren van wetenschappelijke en professionele ervaring besloten deze twee vrouwen hun kennis samen in te zetten om hun eigen merk te creëren. Hun ervaring in huidverzorging gecombineerd met hun uitgebreide kennis van de markt, actieve ingrediënten en applicatie methodes, hebben hen naar de natuurlijke evolutie op het gebied van huidverzorging geleid.

Vanuit deze samenwerking die bol staat van kennis en ervaring is AYUNA · Less Is Beauty geboren. Een evolutionaire, wetenschappelijk-botanische benadering van cosmetica die gebaseerd is op de eenvoudige schoonheid en WELL · AGING, een concept geïnspireerd op “less is more”. AYUNA vertegenwoordigt de passie voor pure, effectieve, schone en veilige cosmetica.

HET CONCEPT

WELL-AGING VOOR JE HUID

Anti-aging impliceert een persoonlijke strijd tegen veroudering. AYUNA • Less Is Beauty durft deze mentaliteit aan te passen en vervangt deze door WELL • AGING, een moderne benadering van schoonheid die een levensstijl omarmt om op een elegante manier ouder te worden. Het resultaat is een zichtbare verbetering van huidtextuur, rimpels, roodheid, elasticiteit en donkere vlekken.

PRODUCT

Huid Vasten
De basis voor huid vasten is dezelfde als de basis voor algemeen vasten – wanneer we overdaad verwijderen, de inname beperken en zorgen voor een uitgebalanceerd dieet, worden zelf herstel- en zelf regeneratiemechanismen direct geactiveerd.

INNOVATIE

Moderne Wetenschap
Doorbraken in epigenetica en de Hersen • Huid Connectie heeft onze kijk op huidveroudering aangepast. Onderzoek toont aan dat onze gedachten, levensstijl en omgeving ons DNA kunnen veranderen.

METHODE

Rustig & Bewust
Alleen een rustige en bewuste benadering van veroudering geeft ons de ruimte om op een geheel andere en positieve manier verbinding te maken met schoonheid. Beautifulness bloeit door mindfulness te combineren met de schoonheid industrie.

FORMULERINGS CRITERIA

Natuurlijk & Biologisch
Ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en indien mogelijk, biologisch.

Schone & groene processen
Pure botanische ingrediënten die vrij zijn van pesticiden en herbiciden.

Absoluut GEEN slechte ingrediënten
De producten bevatten geen zorgwekkende of schadelijke ingrediënten.

Voldoet aan alle normen
Alle ingrediënten zijn EcoCert, Natrue, Cosmos en/ of ISO-gecertificeerd.

Duurzaam & ethisch verantwoord
Gebruik van teeltmethoden met een minimale water- en CO2 voetafdruk.

Dierproef vrij & vegan
Niet getest op dieren en vrij van dierlijke ingrediënten.

Nog meer weten? Ga dan naar https://ayuna-lessisbeauty.nl/

CLEAN SKINCARE MÉT ZICHTBAAR RESULTAAT

GREEN & CLEAN

Als pioniers in schone huidverzorging, zijn deze producten altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Onze formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

ACTIEVE STOFFEN

Actieve stoffen zijn de ingrediënten in een product die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. COSMEDIX heeft met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren.

INCLUSIEF & VERTROUWD

Elke huid is even belangrijk en moet worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Daarom zijn onze producten ontworpen om met universele huidtinten te werken – niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – onze producten leveren échte resultaten zonder harde bijwerkingen.

Een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid.
Om de huid nog mooier te maken, heeft ZAO formules  ontwikkeld die 100% natuurlijk en biologisch zijn.
Laat jezelf verleiden door een groot scala aan kleuren  en texturen.
Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste  producten navulbaar.
ZAO, een innovatieve make-up in een moderne en botanische verpakking: Bamboe.

Het laboratorium van ZAO heeft speciale formules ontwikkeld die zowel huid als milieu respecteren:
– met 100% natuurlijke ingrediënten
– met organische en fair trade geteelde ingrediënten
– alle producten zijn talkvrij, zelfs onze poeders
– geen enkel ingredient uit de petrochemische industrie, zelfs geen conserveringsmiddelen (geen parabenen, fenoxyethanol, minerale olie, paraffine, polysorbaat, EDTA, BHT, BHA,…)
– Niet op dieren getest (noch op de bestanddelen of op verwerkte producten). Cruelty free certificaat.

CND™ is de marktleider in professionele nagelproducten en levert al ruimt 20 jaar producten van hoogwaardige kwaliteit. CND werkt nauw samen met de professional om zo de professionele nagelmarkt te veroveren en te blijven verbeteren. Aan deze samenwerking tussen CND en professional dankt CND haar wereldwijde succes en wordt u, als klant, elke dag weer opnieuw verrast door de prachtige producten van CND!

Het populairste product van CND™ is CND SHELLAC™. Tot wel drie weken lang prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND producten dat de natuurlijke nagel niet wordt beschadigd. Er wordt dus niet gebuft op de natuurlijke nagel en CND SHELLAC™ wordt er ook niet vanaf gevijld. Hierdoor is CND™ SHELLAC™ geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish tot wel 3 weken lang.

Wij zijn een gecertificeerd CND™ SHELLAC™ Salon
Hiervoor hebben wij zowel een theoretisch als praktijkexamen afgelegd op het hoofdkantoor in Son en Breugel. Bij een succesvolle afronding kregen wij een plekje krijgt op www.shellac.nl als gecertificeerde salon. Dit houdt in dat wij de CND services volgens de juiste regels en stappen aanbieden zodat u zeker weet dat u een betrouwbare en gecontroleerde salon heeft gekozen.

IBX is een Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt ìn de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een stevige en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Sinds juli 2023 is Esthedo uitgebreid met een complete Eco-Parfumerie en gelijknamige webshop: https://www.duurzaamhuid.nl/

Hierin bieden wij een ruim assortiment aan duurzame, ecologische en fair trade huidverzorging, parfum, shampoobars, make up, zonbescherming, huisparfum, edelsteenkaarsen, kristalzepen en leuke accessoires zoals make up tasjes, sieraden en edelstenen.

Voel je welkom om even te komen snuffelen!