+31 (0)6 111 968 97 info@esthedo.nl

Onze merken

Is uw huid dof, vaal en/of grauw? Of heeft u een droge huid die regelmatig jeukt of juist heel gevoelig is? Heeft u rode adertjes op wangen, neus of kin? Wordt uw huid slapper of heeft of krijgt u rimpels? Of heeft u een huidprobleem zoals acne, eczeem of psoriasis?
Samen met u gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw huidprobleem en pakken deze bij de kern aan. Daarom zullen wij vragen stellen over uw eetgewoonten, uw bloedsomloop, uw hormonen, over wat u op de huid gebruikt aan producten. Vragen over uw dagelijkse leven, uw stresslevels, vermoeidheid, enzovoort.
Samen met u werken wij dan aan een gezonde huid, zowel van buitenaf als van binnenuit.

Société Provençale d’Aromatherapie:
-100% biologische aromatherapie producten.
-Vrij van minerale oliën, parabenen, conserveringsmiddelen, alcohol, kleurstoffen, synthetische stoffen, parfumstoffen en chemicaliën.
En vanzelfsprekend niet getest op dieren.
-Zowel de behandelingen als de producten voor thuis worden geheel op maat samengesteld volgens wat uw huid op dàt moment nodig heeft.

Nog meer weten? ga naar   http://www.aromatherapie.nl

Het merk Biodroga werd voor het eerst voorgesteld aan het globale publiek in 1959 (toen nog onder de naam Biodroga Systems).
Biodroga producten zijn gebaseerd op hoogwaardige, biologische ingrediënten.
Ook worden de nieuwste, biotechnisch gewonnen, werkstoffen verwerkt in de producten. Deze werkstoffen en de producten worden onderzocht, ontwikkeld en gemaakt in de eigen laboratoria van Biodroga in Baden-Baden (Duitsland). De grondstoffen worden nauwkeurig gecontroleerd door wetenschappers en dermatologen. Zij voeren dermatologische testen uit en doen korte- en langdurige studies over de effecten. Een klassiek merk dus dat helemaal bij de tijd blijft!

Nog meer weten? Ga dan naar http://www.biodroga.com/en/home/  (in het Engels of Duits)

Een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid.
Om de huid nog mooier te maken, heeft ZAO formules  ontwikkeld die 100% natuurlijk en biologisch zijn.
Laat jezelf verleiden door een groot scala aan kleuren  en texturen.
Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste  producten navulbaar.
ZAO, een innovatieve make-up in een moderne en botanische verpakking: Bamboe.

Het laboratorium van ZAO heeft speciale formules ontwikkeld die zowel huid als milieu respecteren:
– met 100% natuurlijke ingrediënten
– met organische en fair trade geteelde ingrediënten
– alle producten zijn talkvrij, zelfs onze poeders
– geen enkel ingredient uit de petrochemische industrie, zelfs geen conserveringsmiddelen (geen parabenen, fenoxyethanol, minerale olie, paraffine, polysorbaat, EDTA, BHT, BHA,…)
– Niet op dieren getest (noch op de bestanddelen of op verwerkte producten). Cruelty free certificaat.

Nog meer weten? Ga naar de site van de Nederlandse distributeur: Zao essence of nature

CND™ is de marktleider in professionele nagelproducten en levert al ruimt 20 jaar producten van hoogwaardige kwaliteit. CND werkt nauw samen met de professional om zo de professionele nagelmarkt te veroveren en te blijven verbeteren. Aan deze samenwerking tussen CND en professional dankt CND haar wereldwijde succes en wordt u, als klant, elke dag weer opnieuw verrast door de prachtige producten van CND!

Het populairste product van CND™ is CND SHELLAC™. Tot wel drie weken lang prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND producten dat de natuurlijke nagel niet wordt beschadigd. Er wordt dus niet gebuft op de natuurlijke nagel en CND SHELLAC™ wordt er ook niet vanaf gevijld. Hierdoor is CND™ SHELLAC™ geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish tot wel 3 weken lang.

Wij zijn een gecertificeerd CND™ SHELLAC™ Salon
Hiervoor hebben wij zowel een theoretisch als praktijkexamen afgelegd op het hoofdkantoor in Son en Breugel. Bij een succesvolle afronding kregen wij een plekje krijgt op www.shellac.nl als gecertificeerde salon. Dit houdt in dat wij de CND services volgens de juiste regels en stappen aanbieden zodat u zeker weet dat u een betrouwbare en gecontroleerde salon heeft gekozen.

IBX is een Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt ìn de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een stevige en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.