Dorothy Baetens

Ik ben Dorothy, geboren op 30 september 1984 in Lokeren (België).
In de zomer van 2009 verhuisde ik naar het prachtige Walcheren.

Als kind al had ik een enorme interesse in alle creatieve en kunstzinnige dingen. I.p.v. met poppen te spelen, zat ik altijd wel weer ergens aan tafel te kliederen met klei, verf of waskrijtjes. Of ik rende buiten rond of zat in een knus hoekje in kunst-, natuur- of geschiedenisboeken te bladeren.
Op mijn 14e volgde ik een opleiding make up en meteen was een nieuwe passie geboren. Alles kwam in een stroomversnelling en er volgden verscheidende opleidingen en cursussen in schoonheidszorgen, make up, massage, nagelstyling, voetverzorging en visagie.

Ik ben opgegroeid met complementaire geneeskunde. De wereld van orthomoleculaire voedingssupplementen, aromatherapie, fytotherapie, reflexologie en dergelijke is mij niet vreemd. En appels vallen nu eenmaal niet ver van de boom.Daarom heb ik ook diverse cursussen en workshops gevolgd in de alternatieve en oosterse therapieën (waaronder aromatherapie).

Ik verbreed en verdiep mijn kennis ieder jaar opnieuw.
Dit om u nog beter te kunnen helpen met een (huid)probleem, zowel van buitenaf als van binnenuit (gezonde voeding, orthomoleculaire ondersteuning, aromatherapie, ademhalingstechnieken, meditatie,…).

Ik wil de mens die ik voor me heb een goed gevoel geven en kunnen helpen waar mogelijk. Ik wil deze persoon de aandacht geven die hij/zij verdient.
Geen bandwerk, maar mensenwerk en maatwerk.

En mijn missie? Uw huid op natuurlijke wijze in duurzame balans brengen!